נושאים פעיליםנושאים פעילים  הצגת רשימה של חברי הפורוםרשימת משתמשים  חיפוש בפורוםחיפוש  עזרהעזרה
  הרשמההרשמה  התחברותהתחברות RSS עדכונים
תיכנות
RSS UnderWarrior Forums : RSS תיכנות
נושא

נושא: בעיה מוזרה ב cpp

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
כותב
הודעה << נושא קודם | נושא הבא >>
gidi
אורח
אורח

הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין
נשלח בתאריך: 18 September 2006 בשעה 22:14 | IP רשוּם
ציטוט gidi

שלום

נתקלתי בבעיה מוזרה וחדשה בעבורי ואשמח לקבל מענה ממי שנתקל בבעיה כזו בעבר והתמודד איתה

יש לי פרויקט ב cpp שקיבלתי. הפרויקט מכיל קבצי header וקבצי cpp רבים. כדי להגיע לתוצאה מסוימת, הגדרתי בקובץ header מסוים מספר משתנים. פעולה זו לבדה גרמה להופעת בעיות שלא נראו לפני זה ולנפילות של התוכנית (לפני זה נפילות כאלו לא קרו). עצם הוספת המשתנים ללא שימוש בהם או איתחולם גרם לכל הבעיות. לאחר התייעצות עם חבר הוספתי את המשתנים בסוף הקובץ והבעיות נעלמו ואולם כאשר הוספתי את השימוש בהם הקובץ ה cpp צצו ועלו כל מיני בעיות בשנית (בקטעי קוד ובקבצים ובאובייקטים שאין להם שום שייכות ושום קשר לשינויים שעשיתי ושלא אמורים להיות מושפעים מהשינוי הזה בכל אופן). השינויים שהוספתי הם בסיסיים לגמרי כגון הוספת counter וכו ובלי שום דבר משמעותי.

תופעה נוספת שראיתי זה כשהרצתי את התוכנה עם debugger והגעתי לשורות קוד וצפיתי בערכים שהושמו לתוך משתנים ראיתי שהשמו לתוכם ערכים לא הגיוניים בעליל. רק אחרי שעברתי 3-4 שורות בקוד עם ה debugger (בעזרת F10) שמתי לב לכך שהמשתנים קיבלו ערכים הגיוניים למרות שהשורות הבאות שעליהן עברתי לא אמורות להשפיע כלל על הערכים במשתנים. תופעה שנייה זו אינה עקבית ולעיתים ה debugger עובד נכון.

אם משהו נתקל בזה ופתר את זה או שיש לו הפניות לאתרים שיכולים לפתור לי את הבעיה, אשמח לקבל תשובה

בברכה - גידי  

חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של gidi חפש הודעות אחרות של gidi בקר בדף הבית של gidi

Fate
פורומיסט על
פורומיסט על
סמל אישי

הצטרף / הצטרפה: 25 October 2005
משתמש: מנותק/ת
נשלח בתאריך: 18 September 2006 בשעה 23:15 | IP רשוּם
ציטוט Fate

קרה לי משהו דומה, כשאתה משתמש במבנים שהוגדרו בקובץ אחד, בקוד אחר שלך...
ואז אתה משנה את המבנה, והויזואל לא יודע לגלות נכון שהמבנה השתנה ולא מקמפל מחדש את הקובץ שתלוי במבנה הזה..
מה שגורם לבעיות ההזויות...
ממליץ לך לעשות Clean, וRebuild All...

חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של Fate חפש הודעות אחרות של Fate

גידי
אורח
אורח

הצטרף / הצטרפה: 01 October 2003
משתמש: אונליין
נשלח בתאריך: 19 September 2006 בשעה 11:26 | IP רשוּם
ציטוט גידי

תודה - אני אנסה :-)
חזרה לתחילת העמוד הצג את כרטיס החבר של גידי חפש הודעות אחרות של גידי בקר בדף הבית של גידי

אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם

שליחת תגובהשליחת נושא חדש
גרסת הדפסה גרסת הדפסה

קפיצה לפורום
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה
אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה
אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה
אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה
אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה
אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה