כותב |
|
ophir.oren משתמש חבר

הצטרף / הצטרפה: 31 May 2006 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 133
|
נשלח בתאריך: 28 December 2006 בשעה 11:34 | | IP רשוּם
|
|
|
|
היי, יש לי קוד HTML שאני רוצה שהתוכנה שאני בונה תנקה קצת (ניקוי הערות, סקריפטים, סטיילים.....). בעקבות זה התחלתי ללמוד על regex. אבל יש לי קצת בעיות עם כתיבת ביטויים ב regex - הרבה פעמים אני כותב משהו והוא עובד על חלק מהקוד וחלק עדיין נשאר. שאלה ראשונה: האם למישהו יש מדריך טוב שמלמד איך לכתוב ביטויי regex?
שאלה שניה: מבחינת יעילות ומהירות תגובה של המחשב, מה עדיף - שימוש ב regex כדי להעיף את כל מה שאני רוצה להעיף, או כתיבת מתודה שתעבר על הקוד ותבדוק איפה מתחילה הערה ואיפה מסתיימת ותעשה לה החלפה ב string ריק?
__________________ הדשא של השכן - מה השכנים שלך אומרים עליך?
IPing
Catalog Graphic design
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
shoshan מנהל האתר

הצטרף / הצטרפה: 16 July 2005 מדינה: Israel
משתמש: מנותק/ת הודעות: 4637
|
נשלח בתאריך: 28 December 2006 בשעה 16:21 | | IP רשוּם
|
|
|
|
עדיף בהרבה ביטוי רגולרי, אני מניח שאתה בן אדם עם IQ מעל 70 ואתה מסוגל להבין לפי תוצאות חיפוש בגוגל... או שאני טועה בהנחות היסוד שלי (IQ, Google) ? אם אתה לא מבין ממאמרים תחפש קודים קיימים... אם גם זה לא, Google Code Search, אם גם זה לא, אם זכרוני אינו מטעה אותי יש הסבר באחד המאמרים באתר על איך עושים את זה ב-JS....
והביטוי שאתה מחפש הוא פשוט למדי...
__________________ עד מתי רשעים יעלוזו?
עַל כֵּן אֶמְאַס וְנִחַמְתִּי עַל עָפָר וָאֵפֶר.
|
חזרה לתחילת העמוד |
|
|
|
|
אם ברצונך להגיב לנושא זה עליך קודם להתחבר
אם אינך רשום/ה כבר עליך להרשם
|
אינך יכול/ה לשלוח נושאים חדשים בפורום זה אינך יכול/ה להגיב לנושאים בפורום זה אינך יכול/ה למחוק את הודעותיך ותגוביך בפורום זה אינך יכול/ה לערוך את הודעותיך ותגובותיך בפורום זה אינך יכול/ה לצור סקרים בפורום זה אינך יכול/ה להצביע בסקרים בפורום זה
|