עוגת שמרים שושנים

עוגת שמרים שושנים
מאת
פורסם: 15.02.2011
עוגת שמרים שושנים - המתכון מבוסס על בפר הבישול הצרפטי של מיס פטריסיה שיראק, לא משמין מידי ופשוט מאוד טעים!
דירוג: 4.8 כוכבים מתוך 64 הצבעות
זמן הכנות:
זמן אפייה:
זמן כולל:
חומרים עבור: עוגה אחת (14 מנות)
גודל מנה להגשה: פרוסה בינונית אחת
קלוריות למנה: 496
שומן למנה: 9 גרם

מצרכים:

1/2 כוס חלב
8 כוסות קמח
1 כף סוכר
1 1/3 כוסות מרגרינה
1/2 כוס פירורי לחם יבשים
4 כפיות סוכר וניל
1 כוס חלב נוספת

הוראות:

1. בסיר על להבה נמוכה מאוד, לחמם 1 / 2 כוס חלב מעל 100 מעלות צלזיוס יותר שום (38 מעלות צלזיוס), ומערבבים פנימה כף 1 של קמח 1 כף סוכר. מורידים מהאש. מפוררים את השמרים לתוך העוגה החלב לתערובת, ומערבבים בעדינות עד לקבלת תערובת קרמית הופכת. מכסים את המחבת בסמרטוט, ומניחים על חם במקום עד שמרים את הטפסים מרקם ספוגי, 20 עד 30 דקות. בעוד שמרים עולה, להמיס המרגרינה בסיר על להבה נמוכה, מסירים מהאש כדי לאפשר מגניב פושרים. 2. מחממים תנור ל 350 מעלות (175 מעלות צלזיוס). -משמנים אינץ אפייה צלחת-9ומפזרים פירורי לחם. 3. מניחים ביצים 1 1 / 8 כוס סוכר לתוך בלנדר, ומעבדים עד לקבלת תערובת צהובה תפוחה. ב גדולה קערת ערבוב, טורפים יחד 8 כוסות קמח עם סוכר וניל. סקופ בתוך הביצה לתערובת, תערובת השמרים מופעל, מרגרינה פושרת; להתחיל ללוש 1 כוס חלב, או לפי הצורך, בתוך הבצק, קצת בכל פעם, עד שהבצק מפסיק דבק האצבעות שלך הופכת חלקה אפילו. ללוש במשך 15 דקות לפחות, עובדים לשלב אוויר ככל האפשר בתוך הבצק כפי שאתה ללוש. 4. הקש את הבצק באופן שווה לתוך מוכן גיליון האפייה, ולסדר את השזיפים מעל הבצק. בקערה, לחתוך ביחד 1 1 / 2 כוס קמח, חמאה, 1 / 2 כוס סוכר עם בצק חותך עד שהתערובת דומה לפירורים בסדר; ומפזרים את התערובת על השזיפים. אבק עם קינמון. 5. אופים בתנור שחומם מראש עד קיסם מוחדר במרכז העוגה יוצא נקי, 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות.

המלצות קריאה: