תחרות לתור מוטור - פרטים על התחרות

מה צריך לעשות בתחרות לתור מוטור?

ב-28 בפברואר 2005, ב-12:00 בצהריים בדיוק, NRG יחפשו בגוגל (google.co.il) את המילים לתור מוטור. האתר שיופיע במקום הראשון בחיפוש הזה יזכה בפרס הראשון, האתרים במקומות השני והשלישי יזכו בפרסים פחות טובים. על המשתתפים בתחרות, אם כך, להביא את האתר שלהם למקום הגבוה ביותר בחיפוש לתור מוטור.

איך משתתפים?

מקימים אתר וכותבים בו במקום בולט "אני משתתף בתחרות הגוגלמאניה של NRG הרשת". המילים "תחרות הגוגלמאניה של NRG הרשת" צריכות לקשר לעמוד הראשי של התחרות. סביר להניח שהמילים לתור מוטור יופיעו באתר מספר פעמים, אבל חוקי התחרות לא מחייבים זאת.

איך מגיעים למקום הראשון בתוצאות לתור מוטור?

מתאמצים, ואם זה לא הולך, מתאמצים עוד.

מה אסור לעשות?

לפי מעריב מותר כמעט הכל. להתאגד, להשתמש באתרים שכבר זוכים לכבוד מגוגל, כמעט הכל. אסור בתכלית האיסור לזהם לאנשים אחרים את חוויית הגלישה. מי שישתמש בספאם, בהצפות של אתרים, פורומים, בלוגים או בכל טקטיקה שתחדור לאתרים אחרים ותעשה בהם שמות – ייפסל. כמובן שצריך גם לעמוד בחוקי ישראל.
ניתן להוסיף שמומלץ לא לנסות לעצבן את גוגל, כי אחרת דף לתור מוטור שלנו לא בדיוק יצליח.

במה זוכים?

פרס ראשון: טיסה. פרס שני+שלישי: אינטרנט לשנה.

לתור מוטור - מי קובע את המנצחים?

מערכת NRG הרשת. במקביל יחפשו גם שני "נאמני הציבור" שלהם: גדי שמשון, העורך המייסד של וואלה ונענע, ועו"ד אביב אילון, המתמחה במשפט ואינטרנט. אנשים נכבדים, שיאשרו שקיבלו את אותן התוצאות שקיבלו במערכת.
גישה זו איננה מושלמת, אבל אלו חוקי לתור מוטור. מה בעצם הבעיה? לגוגל יש שרתים שונים. יש סבירות לא רעה שהתוצאות של מעריב יהיו שונות מהתוצאות שיהיו בשרתים אחרים. יכול לבאס מאוד חלק ממתמודדים לתור מוטור

עוד מגבלות?

כן. כל מתחרה יוכל לזכות בפרס אחד בלבד. כל דומיין (שם מתחם) יוכל לזכות רק בפרס אחד (אלא אם מדובר בשירותי חינם כמו ישראבלוג, בהם אתרים שונים לחלוטין בזהות בעליהם נמצאים תחת אותו שם מתחם).




בחזרה לדף לתור מוטור המרכזי.